Дукхваха Тунтаев и Румиса Никаева - Вашас Йишега. 2017.

Дукхваха Тунтаев и Румиса Никаева  - Вашас Йишега. 2017.

ВАШАС ЙИШЕГА💂👯ДУЭТ👯💂РУМИСА НИКАЕВА И ДУКХВАХА ТУНТАЕВ 2017г.

ВАШАС ЙИШЕГА💂👯ДУЭТ👯💂РУМИСА НИКАЕВА И ДУКХВАХА ТУНТАЕВ 2017г.

РУМИСА НИКАЕВА и ДУКХВАХА ТУНТАЕВ..."ВАШАС - ЙИШЕГА" 2018г.

РУМИСА НИКАЕВА и ДУКХВАХА ТУНТАЕВ..."ВАШАС - ЙИШЕГА" 2018г.

Дукхваха Тунтаев и Румиса Никаева - Вашас Йишега. 2017.

Дукхваха Тунтаев и Румиса Никаева  - Вашас Йишега. 2017.

Дукхваха Тунтаев Румиса Никаева Вашас Йишега

Дукхваха Тунтаев Румиса Никаева Вашас Йишега

Дукхваха Тунтаев ✔ Румиса Никаева 🦋 Вашас Йишега 🔝🔝🔝💯✔ Хит😭😭😭

Дукхваха Тунтаев ✔ Румиса Никаева 🦋 Вашас Йишега 🔝🔝🔝💯✔ Хит😭😭😭

ДУЭТ РУМИСА НИКАЕВА И ДУКХВАХА ТУНТАЕВ, ВАШАС ЙИШЕГА

ДУЭТ РУМИСА НИКАЕВА И ДУКХВАХА ТУНТАЕВ, ВАШАС ЙИШЕГА

Дукхваха Тунтаев ✔ Румиса Никаева 🦋 Вашас Йишега 🔝🔝🔝💯✔ Хит

Дукхваха Тунтаев ✔ Румиса Никаева 🦋 Вашас Йишега 🔝🔝🔝💯✔ Хит

☹НАНА☹ВАААА МА ХАЗ ОЛ АХЬ И ИЛЛИ☹РУМИСА НИКАЕВА

☹НАНА☹ВАААА МА ХАЗ ОЛ АХЬ И ИЛЛИ☹РУМИСА НИКАЕВА

ПЕСНЯ БОМБА🔥ВЕЗА ХЬО ДАГГАРА🔥 РУМИСА НИКАЕВА 2018

ПЕСНЯ БОМБА🔥ВЕЗА ХЬО ДАГГАРА🔥 РУМИСА НИКАЕВА 2018
Youtube to Mp3
Load 10 more videos
Loading...
 
Sorry, You can't play this video
00:00/00:00
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
CLOSE
CLOSE
CLOSE